SaSa Network

Together we amplify our voices. Sabah & Sarawak Superblog or simply, SASA. A syndicated network of blogs from Sabah and Sarawak, Malaysia. Because there are millions of blogs out there. We need SASA in order to be heard, and to be seen.
Sertai SASA untuk menjangkau lebih ramai pembaca blog anda.

SASA Welcomes YOU...

All Sabah and Sarawak bloggers regardless of your blogging preference, orientation and ideologies are the most welcome to join the ever expanding SASA Network. You see, SASA means SAbah & SArawak. Us, exactly.

Remaja Perempuan Kian Rosak Akhlak Bangga Dapat teruna Kekasih!!








Rosak..rosak..rosak.. kotor..kotor..kotor..



Apalah dah nak jadi dengan generasi sekarang? Tu lah banyak sangat tengok Wayang dan TV yang penuh adegan budaya barat yang tidak senonoh.



Belajarlah banyak-banyak dari cerita drama siri orang barat seperti Friends, Big Bang Theory, Weeds, Californication, Spartacus dan macam-macam lagi lah supaya melahirkan insan yang tidak senonoh dan kurak cerdik.-sumber












From: SaSa General FEED

0 comments:

Post a Comment